Link-uri către reţelele sociale pe pagina de dezabonare

Ţine-ţi abonaţii aproape cu social media. WomSend introduce o nouă opţiune care să facă acest lucru mai uşor pentru tine. Acum îţi poţi adăuga link-urile către principalele conturi ale reţelele sociale pe care eşti prezent în contul tău de WomSend.

Aceste link-uri vor apărea pe pagina de dezabonare a newsletterelor tale, astfel îţi poţi ţine utlizatorii aproape printr-o altă formă de informare, dacă aceştia decid că nu vor să mai primească emailuri de la tine.
Intri în contul tău de WomSend, în meniul Configurări – tab Social links. Acolo poţi să-ţi pui link-uri către profilele de Facebook, Twitter, LinkedIn etc. Aceste link-uri împreună cu textul „Dacă preferaţi alte metode de a rămâne la curent cu noutăţile noastre ne puteţi urmări şi pe:” vor apărea pe pagina de dezabonare. Şi utilizatorul ar putea decide să primească în continuare informaţii de la tine, chiar dacă prin alt mediu.

Ţine legătura prin social media

Abonaţii pot renunţa la a mai primi newsletterul tău din diverse motive, dar în cazul în care acest motiv este faptul că emailul nu este o metodă de informare care să li se potrivească, îi poţi ţine aproape de afacerea ta: propunându-le să te urmărească în reţelele sociale în care eşti prezent. Astfel ai ocazia să-i ţii la curent pe oamenii interesaţi de afacerea ta într-un alt mod. În acest fel îţi poţi îndruma baza de date să-ţi dea like pe Facebook sau follow pe Twitter.

Tag-uri: , , , ,

2 Comentarii to “Link-uri către reţelele sociale pe pagina de dezabonare”

  1. […] pe Facebook, Twitter sau LinkedIn. Mai multe despre aceasta funcţionalitate poţi citi aici.În concluzie, aceste doua canale de comunicare nu se exclud unul pe celalalt, ci dimpotrivă se […]

  2. […] dezabonare, Womsend îți oferă posibilitatea de a ține în continuare legătura cu aceștia prin social media.Pagini cu conținut similar:Foloseşte dezabonarea în favoarea taLink-uri către reţelele sociale […]

Lasă un comentariu

footerleft
footerbg