Creşterea listei: metode de colectare offline

Într-un articol anterior am detaliat metodele de a colecta abonaţi prin acţiuni online, însă dacă ai posibilitatea de a-ţi creste lista colectând adresele de email din mediul offline. Email marketingul este un canal eficient de comunicare şi pentru contactele care interacţionează cu brandul tău offline. Iată câteva tactici prin care poţi colecta adrese offline:

  1. Evenimente

La evenimentele la care participi poţi colecta adrese pentru baza de date. Le poţi colecta de pe cărţile de vizită oferite de participanţi.

  1. Materiale printate

Include URL-ul pentru abonare pe printurile de promovare ale companiei tale (flyere, brosuri, cataloage etc.). URL-ul trebuie să fie scurt şi uşor de reţinut. Spune pe scurt şi câteva beneficii ale abonării.

  1. In store

Una dintre cele mai la îndemână metode de a obţine adresele clienţilor la vânzare. Poate fi vorba de magazine, restaurante, hoteluri etc. Ca să le poţi obţine cu uşurinţă e recomandat să existe nişte promoţii sau recompense. Pentru eficienţa acestei metode este foarte important comportamentul angajatului care intră în contact cu clientul.

  1. Coduri QR

Cu ajutorul codurilor QR poţi face mai uşoară şi mai accesibilă abonarea la newsletter. La crearea formulului de abonare poţi plasa un cod QR pe etichetele produselor vândute, pe flyere sau alte materiale offline. Utilizatorii vor putea scana codul cu telefonul lor mobil şi vor putea să se aboneze.  Mai multe detalii despre cum poţi genera un cod QR folosind Womsend găseşti aici.

Tag-uri: , ,

Lasă un comentariu

footerleft
footerbg