Câştigă două invitaţii la TeCOMM Cluj Napoca

Vrei să afli mai multe despre cum să dezvolţi sau să începi o afacere online? Te interesează care sunt tacticile de promovare? Cum arată piaţa în acest domeniu? Toate aceastea le poţi afla la evenimentul TeCOMM, conferinţă dedicată comerţului electronic care va avea loc la Cluj Napoca pe 11-12 octombrie.

În calitate de partener al conferinţei de e-commerce ne dorim să oferim cititorilor noştri 2 invitaţii la eveniment (valabile pentru prima zi a conferinţei). Tot ce trebuie să faceţi pentru a câştiga o invitaţie este  să ne spuneţi printr-un comentariu la acest articol de ce vreţi să participaţi la TeCOMM.

Programul complet al primei zile de conferinţă îl gasiţi aici.

Tag-uri: , , , ,

5 Comentarii to “Câştigă două invitaţii la TeCOMM Cluj Napoca”

 1. tibi spune:

  Da, vreau sa particip la Tecomm. Cred ca este un eveniment foarte util pentru toti cei care lucreaza in domeniu sau administreaza un magazin online.

 2. Leonard Ciui spune:

  Lucrez la un magazin online de 3 ani si am ajuns in stadiul in care imi doresc o crestere substantiala a comenzilor. Particip la mai multe evenimente si conferinte E-commerce si cred ca TeCOMM este unul important in domeniu. In plus, ar fi prima invitatie la acest eveniment. Faceti treaba buna. Spor in continuare!

 3. M-ar incanta sa particip la TeCOMM Clui-Napoca 2012 deoarece deoresc sa acumulez cat mai multe cunostinte despre marketingul online si ce implica o afacere online. Consider acest eveniment extrem de oportun pentru a afla noutatile comertului electonic si ale mediului online de la oameni valorosi, cu experienta in acest domeniu. 🙂

 4. Mihai spune:

  Va multumesc tuturor pentru comentarii. Din pacate doar primele 2 persoane pot primi aceste bilete gratuite.Daca intervine ceva pana la data conferintei si nu mai puteti participa va rog sa ne anuntati imediat pentru a oferi biletele urmatoarelor persoane care au comentat.

 5. Mihai spune:

  Chiar ma intereseaza subiectele. o invitatie este bine venita 🙂

Lasă un comentariu

footerleft
footerbg