Invitaţie la ecomTIM

Pe 8 – 9 februarie vom fi la ecomTIM, conferinţă regională dedicată industriei e-commerce şi marketing online. În acest an evenimentul se află la cea de-a doua ediţie.

Womsend este partner al evenimentului şi, în această calitate, vrem să oferim o invitaţie unuia dintre cititorii blogului nostru. Dacă vrei să participa la ecomTIM, nu trebuie decât să ne laşi un comentariu la acest articol în care să ne spui de ce vrei să participi. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, însă la această tragere se califică doar comentariile care au şi un argument pentru participarea la conferinţă.

Concursul se încheie în data de 30 Ianuarie 2012 ora 14:00 cand vom face extragerea folosind random.org pentru generarea unui numar aleator. Numarul comentariului cel mai apropiat de cel extras va câstiga biletul.

Iată câteva din lucrurile utile pe care le vei afla prin participarea la eveniment:

 •     Cum poţi migra o afacere din offline în online?
 •     Cum poţi transforma vizitatorii în cumpăratori şi creşte rata de conversie?
 •     Cum să foloseşti  instrumentele de marketing online?
 •     Care sunt cele mai noi inovaţii în e-payment şi securitatea tranzacţiilor online?
 •     Cum să-ţi rentabilizezi prezenţa în social media?

O parte din speakerii evenimentului sunt: Michel Goossens (Vice President & GM of EMEA, Magento), Mikołaj Zakrzewski (Business Development Manager CEE, PayPal), Călin Fusu (CEO, Neogen), Matei Pavel (founder Cautareduceri.ro), Cristian Manafu (Owner&Consultant, The Connector Partener Eventive), Dorin Boerescu (CEO, 2Parale), Costin Radu (Managing Partner, The Geeks), Dan Boabes (CEO, SimPlus).

Pentru înscrieri, precum şi mai multe detalii despre program şi speakeri, vizitaţi site-ul evenimentului.

În cadrul evenimentului va exista şi o zonă de expoziţie pentru furnizorii de produse şi servicii pentru e-commerce. Acolo ne găsiţi şi pe noi timp de două zile. Vă aşteptăm la ecomTIM.

Update

Invitatia este doar pentru prima zi a evenimentului. În a doua zi vor fi workshop-uri la care vă puteţi înscrie separat contra cost. Fără aceasta invitaţie ar trebui să platiţi 250 RON pentru prima zi a conferinţei.

Tag-uri: , , ,

3 Comentarii to “Invitaţie la ecomTIM”

 1. costin spune:

  sal.ma intereseaza sa cunosc mai multe despre afacerile online.astept sa imi dai cateva detalii dac poti.multumesc.o seara buna

  • Mihai spune:

   Afacerile online sunt afaceri care se desfasoara prin intermediu Internetului. Orice afacere poate avea o componenta online ( si chiar ar trebui sa aiba) dar sunt si afaceri exclusiv online, deobicei site-uri care ofera diferite servicii, produse informationale sau magazine cu prezenta exclusiv online.

 2. Mihai Panait spune:

  Ca antreprenor, consider că informarea corespunzătoare este foarte importantă. ecomTIM reprezintă atât o oportunitate pentru dezvoltarea mea profesională și afacerea mea, cât și o ocazie de a întâlni și discuta față în față cu persoane care activează în același domeniu cu mine, ocazie care nu apare foarte des. Vă mulțumesc.

Lasă un comentariu

footerleft
footerbg