Termeni şi condiții de utilizare

WomSend este un serviciu oferit de Denix Solutions S.R.L., Cluj-Napoca, România.

Toate serviciile furnizate de Denix Solutions S.R.L. pot fi folosite doar în scopuri legale. Transmiterea sau stocarea oricarei informaţii, date, sau material interzis de legile Romaniei sau ale Uniunii Europene este interzisă. Acestea includ dar nu sunt limitate la: materiale cu copyright, materiale considerate ameninţătoare sau obscene.

Trimiterea de SPAM sau a mesajelor nesolicitate utilizând o adresa de email, cont sau adresa web administrata de Denix Solutions S.R.L. sau directionarea de trafic către o pagina care conţine orice referință la Denix Solutions S.R.L. este STRICT interzisă. Denix Solutions S.R.L. va fi singura care poate determina ce constituie încălcarea acestei reguli. Aceasta acţiune va rezulta în inchiderea imediată a contului fără nici o returnare a banilor platiţi. Orice întrerupere a serviciului ca rezultat al SPAM-ului poate fi facturată clientului la o rata de 50 Euro/ora până când serviciul va fi restabilit.

Importarea sau cumpărarea de liste de adrese şi folosirea lor cu un cont WomSend este strict interzisă. Dacă ați platit pentru a obţine o lista de adrese acestea nu vor putea fi folosite cu WomSend. De asemenea este interzisă folosirea de liste de adrese colectate prin folosirea de programe automate de tipul „email harvester”. Puteți trimite mesaje folosind WomSend doar oamenilor care au cerut în mod specific să primească informații de la dumneavoastră.

Adăugarea automata a adreselor de email sau încercarea de a adauga abonaţi automat este strict interzisă. Deasemenea este strict interzisă trimiterea automata a formularelor de abonare publicate pe site-urile dumneavoastră. Vizitatorul care doreste să se aboneze la lista dumneavoastră trebuie să parcurgă singur procesul de insriere.

Trimiterea de mesaj cu continut pornografic sau pe teme sexuale este strict interzisă. Doar Denix Solutions S.R.L. va putea stabili ce conţinut se poate încadra în aceste categorii.

Plata pentru serviciu trebuie făcută imediat după data facturii. Toate plăţile trebuie facute într-o monedă acceptată de procesorul de plaţi sau banca folosită de Denix Solutions. S.R.L. ( USD, EUR, RON )
Beneficiarul este singurul responsabil de actualizarea datelor de contact şi plată.

Contul beneficiarului poate fi suspendat dacă plata facturii nu se realizeaza în 10 zile de la data emiterii. Suspendarea serviciului nu scuteşte beneficiarul de la plata banilor datoraţi. Doar o cerere scrisă ( fizic, email, sau formularul de contact ) permite beneficiarului să renunte la folosirea serviciului.

Toate datele asociate unui cont vor fi menţinute 20 de zile după data scadentă a facturii. Dacă plata nu este primită după 20 de zile toate datele pot fi şterse. Dacă beneficiarul doreşte să folosească serviciul din nou acesta va trebui să se reînscrie.

Beneficiarul este deacord ca Denix Solution S.R.L. are dreptul să şteargă toate datele sau alte informaţii din contul beneficiarului dacă contul este inchis pentru orice motiv atât de catre Denix Solutions S.R.L. cât şi de către beneficiar.

Conturile WomSend nu pot fi transferate sau utilizate de altcineva înafară de beneficiar. Conturile care au fost transferate unei terți pot fi închise imediat.

Denix Solutions S.R.L. poate suspenda serviciul catre beneficiar în orice moment şi pentru orice motiv fără o notificare în prealabil. Dacă suspendarea va dura mai mult de 20 de zile beneficiarul va fi notificat în legatură cu motivul suspendarii.

Serviciul furnizat de Denix Solutions S.R.L. poate fi terminat oricând fără nici o penalizare printr-o cerere scrisă trimisă prin postă, email, sau prin alte metode de contact acceptate de Denix Solutions S.R.L. Terminarea serviciului va fi efectivă doar după ce beneficiarul confirmă cererea printr-un click pe link-ul de confirmare trimis la adresa de email înregistrată în contul WomSend.

Denix Solutions S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba preţurile serviciului prin notificarea beneficiarului cu 15 zile înainte de data la care noile preţuri devin active.

Denix Solutions S.R.L. nu are nici un control asupra conţinutului transmis prin serverele sale. Toate adresele de email înregistrate în contul beneficiarului sunt strict confidenţiale şi nu sunt transmise nici unui terț pentru nici un motiv. Toate informatiile sunt folosite de serverele administrate de Denix Solutions S.R.L. doar pentru a livra mesajele compuse de catre beneficiar.

Beneficiarilor le este interzisă transmiterea prin serviciul WomSend administrat de Denix Solutions S.R.L. al oricarui material considerat de Denix Solutions S.R.L. ca fiind: ilegal, obscen, amenințător, abuziv, defăimător, de ură, sau care sa încurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, conduce la raspundere civila, sau sa violeze orice lege locala, de stat, dreptul naţional sau internaţional.

Denix Solutions S.R.L. nu ofera nici o garanţie pentru SERVICIUL furnizat. S.C Denix Solutions S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu suferit. Aceasta include pierderea de date rezultate din intârzieri, nelivrari, livrari greşite sau întreruperi ale SERVICIULUI cauzate de neglijenţa S.C. Denix Solutions S.R.L. sau erori ale BENEFICIARULUI sau omisiuni. Utilizarea oricărei informaţii obţinute prin intermediul S.C. Denix Solutions S.R.L. este pe propriul risc. S.C. Denix Solutions S.R.L. nu îşi asuma responsabilitatea pentru acurateţea sau calitatea informaţiilor obţinute prin intermediul serviciilor sale.

Dacă orice clauza a acestui acord devine ilegala sau invalidă în urma deciziei instanţei legalitatea sau validitatea celorlalte clauze ramane neafectată.

Utilizarea serviciilor furnizate de Denix Solutions S.R.L. constituie acceptartea acestor trermeni.

footerleft
footerbg