Email Marketing – esenţial pentru orice afacere!

Prin campaniile de email marketing puteţi construi o relaţie cu clienţii dumneavoastră, puteţi să vindeţi mai mult şi să găsiţi clienţi noi.

Conform Direct Marketing Association email marketing-ul este canalul cu cea mai mare rentabilitate a investiţiei în promovare, şi anume 40 la 1, adică pentru fiecare dolar investit se obţin 40 profit.

Pentru a obţine astfel de rezultate este nevoie de multă atenţie în planificarea şi administrarea campaniilor de email marketing.

WomSend este partenerul dumneavoastră de încredere atunci când doriţi să aveţi success cu campaniile de email marketing.

De ce să alegeţi WomSend?

Uşor de utilizat

Womsend este foarte uşor de utilizat, nu veţi pierde timp cu detalii tehnice.

Nu instalaţi nimic, nu aveţi nevoie de software special sau scripturi pe care să le instalaţi pe serverul dumneavoastră.

Nu va mai trebuie un administrator al serverului de email sau un expert în livrarea mesajelor în Inbox.

Trebuie doar să vă faceţi cont aici şi puteţi începe să vă administraţi campaniile de mailing chiar acum.

Dar dacă aveţi nevoie de asistenţă suntem aici pentru dumneavoastră. Vă răspundem cu promptitudine la orice întrebări despre email marketing prin email suport@womsend.ro sau la telefon ( 0744976494 ) de Luni până Vineri între ora 9 şi 17:30.

Creaţi şi trimiţi newsletter cu doar câteva click-uri iar noi avem grijă să le livrăm în Inbox.

Trimite mesajele în Inbox

Una dintre cele mai mari probleme în email marketing este livrarea mesajelor în Inbox. De multe ori mesajele ajung în Spam sau sunt complet respinse înainte să ajungă la destinaţie.

Prima condiţie pentru succesul unei campanii de email marketing este ca mesajele să fie deschise de abonaţi. Pentru aceasta ele trebuie să ajungă în Inbox pentru că altfel au foarte foarte puţine şanse să fie deschise din Spam.

WomSend rezolvă problema livrării mesajelor în Inbox. Nu e ceva magic, iată ce facem pentru aceasta:

  • Nu trimitem spam şi nu acceptam utilizatori care vor să trimită email fără permisiune ( spam )
  • Monitorizam în mod constant sistemul nostru pentru a ne asigura că respectăm cerinţele şi regulile furnizorilor de servicii email cărora le trimitem mesajele
  • Monitorizăm blacklist-urile pentru a ne asigura că adresele IP de pe care sunt trimise mesajele nu sunt listate ca sursă de spam
  • Implementăm cele mai bune soluţii tehnice pentru livrarea mesajelor cât mai repede dar fără să deranjăm
  • Verificăm mesajele înainte de a fi trimise şi sugerăm modificări dacă este cazul
  • Procesăm automat şi instant cererile de dezabonare şi raportarile de spam pentru a ne asigura că orice mesaj va fi trimis doar celor care îl doresc
  • Procesăm automat mesajele respinse şi identificăm adresele expirate pentru a nu irosi resursele furnizorilor de servicii email
  • Oferim utilizatorilor nostri uneltele, documentaţia şi asistenţa necesară pentru a identifica şi rezolva orice problemă care ar putea duce la livrarea mesajelor în Spam

Încercaţi serviciul WomSend chiar acum, 30 de zile gratuit, fără nici o limitare!

Eficienţă

Serviciul WomSend poate să folosească date din campaniile precedente pentru a determina cel mai bun timp de trimitere a unui mesaj pentru a genera cele mai multe deschideri, clickuri şi vânzări.

Acest concept are la bază ideea că un mesaj are cele mai multe şanse să fie deschis dacă este trimis chiar înainte ca abonatul să-şi verifice email-ul deoarece astfel va ajunge să fie printre primele mesaje din lista de mesaje din inbox.

WomSend poate determina cel mai bun timp de trimitere în funcţie de activitatea precedenta pentru fiecare abonat obtinandu-se astfel o rată de deschidere optimă în mod automat.

WomSend vă oferă chiar şi spaţiu pentru stocarea imaginilor din newsletter şi servirea acestora de pe un site securizat cu SSL pentru a evita problemele care pot să apară cu mesajele ce conţin imagini care sunt pe site-uri fără SSL atunci când sunt trimise la Gmail, probleme care pot să micşoreze rata de deschidere a mesajelor.

Prin campanii automate ( autoresponder ) puteţi trimite mesaje prestabilite în funcţie de acţiunile abonaţilor în campanii precedente, înainte sau după o anumită dată. Astfel puteţi automatiza recomandari de produse sau oferirea de cadouri / reduceri cu ocazia zilelor de nastere.

Autoresponderul este un instrument excelent pentru loializarea clientilor în mod automat.

Puteţi încerca toate aceste funţionalitaţi chiar acum, GRATUIT 30 de zile!

Statistici care vă ajută să vindeţi

WomSend va ofera statistici avansate, pe unele dintre ele nu le veti gasi la nici un alt serviciu de email marketing sau daca le gasiti vor fi disponibile doar la costuri foarte mari.

Deschideri şi click-uri

Cu Womsend aflaţi cine a deschis emailul, cine a dat click pe link-urile din mesaj, pe care link-uri s-a dat click şi mai mult chiar şi pozitia lor în newsletter indicată sub forma unui clickmap.

Astfel veţi şti de ce produse sau servicii sunt cel mai mult interesaţi abonaţii dar şi cum să obţineţi mai multe click-uri chiar şi schimbând pozitia unui link în interiorul mesajului.

Vânzări

Prin WomSend se poate contoriza chiar şi cine şi ce cumpară de la dumneavoastră ca urmare a trimiterii unui mesaj, astfel veţi şti exact cât de eficient a fost newsletter-ul.

Să aveţi multe deschideri şi click-uri într-un mesaj e bine dar scopul final este să vindeţi. Unele mesaje pot genera multe deschideri şi click-uri dar puţine vânzări. Este important să ştiti care mesaje generează cele mai multe vânzari sau cele mai mari vânzari pentru a continua să creşteti profitul.

Timpul de citire

O alta statistică unica serviciului WomSend este timpul petrecut de abonaţi citind mesajele. Astfel puteţi să vă daţi seama cât de interesante sunt mesajele dumneavoastră pentru ei. Cele mai multe servicii de email marketing va spun doar caţi oameni deschid mesajele dar din acel numar unii ţin mesajul deschis doar 1-2 secunde. Este important să stim câţi tin mesajul deschis foarte puţin. Un numar prea mare poate însemna că mesajul este neinteresant sau că primesc prea multe mesaje.

Dezabonări şi raportări spam

Cu WomSend abonaţii dumneavoastră au posibilitatea să se dezaboneze de la newsletter printr-un singur click. WomSend vă arată câţi oameni se dezabonează după fiecare campanie trimisă. Aceste date vă pot ajuta sa determinaţi interesul abonaţilor.

Deasemenea puteţi vedea şi numarul celor care au raportat un mesaj ca spam dând click pe butonul „Spam” din servicii webmail ca yahoo sau hotmail.

Acesti abonaţi vor fi automat exclusi din orice trimiteri viitoare dar numarul lor va poate indica şi anumite probleme cu mesajul. Prea multe raportări pot să vă indice fie un dezinteres foarte mare fie un link de dezabonare prea puţin vizibil.

Toate aceste date vă pot ajuta să vă întelegeţi mai bine clienţii sau potenţialii clienţi precum şi nevoile şi preferintele lor. Puteţi folosi aceste informaţii pentru a vă ajusta mesajul şi ofertele pentru a vă atinge obiectivele.

Testaţi statisticile WomSend, trimiteţi oricâte campanii gratuit 30 de zile!

Câştigaţi clienţi noi

Prin newslettere aveţi şansa de a convinge chiar şi pe acei prospecţi care încă nu au cumpărat.

Cu WomSend este foarte usor să creaţi formulare de abonare la newsletter pe care să le puneţi oriunde pe site fără să aveţi experienţă în programare.

Mai mult WomSend oferă formulare de abonare integrate cu Facebook. Prin aceste formulare vizitatorii care sunt autentificaţi pe facebook se pot abona la newsletter printr-un singur click, fără să mai fie nevoie să-şi scrie numele şi adresa de email.

Puteţi transforma simpli vizitatori ai site-ului în clienţi sau în distribuitori ai conţinutului dumneavoastră pe reţele sociale. Astfel newsletter-ul vă poate aduce şi mai mulţi clienţi..

WomSend oferă o arhivă online a fiecarui mesaj trimis, această pagina conţine şi butoane de sharing pe facebook şi twitter.

Paginile de dezabonare pot conţine link-uri către conturile dumneavoastră de twitter sau facebook, deci chiar dacă cineva se dezabonează de la newsletter ar putea să ramană la curent cu afacerea dumneavoastră prin aceste conturi.

O mare parte din banii cheltuiti pe reclamă sunt pierduţi pentru că vizitatorii site-ului nu sunt convinşi că produsul sau serviciul dumneavoastră este pentru ei şi pleacă.

Dacă îi convingeţi să se aboneze la newsletter veţi avea multe alte şanse să-i convingeti să cumpere.

Începeţi să oferiţi abonarea chiar acum!

Creşteţi loialitatea clienţilor existenţi

Folosindu-vă de posibilitatea de a crea liste şi segmente oferită de Womsend puteţi crea programe de fidelizare personalizate pentru clienţi.

Să trimiteţi acelaşi mesaj la toţi abonaţii din listă nu e întotdeauna o idee bună, mai ales dacă vindeţi o gamă diversificată de produse sau servicii.

Cu WomSend puteţi folosi statistici avansate pentru a segmenta lista abonaţilor şi a trimite oferte diferite pentru diferite grupuri de abonaţi.

De asemenea le puteţi oferi chiar abonaţilor posibilitatea de a alege mesajele pe care vor să le primească prin folosirea paginei de preferinţe.

Nu vă pierdeţi clienţii, începeţi fidelizarea chiar acum!

Costuri reduse

Prin utilizarea seriviciului WomSend reduceţi timpul necesar administrării eficiente a campaniilor de email marketing şi în acelasi timp reduceţi costul total al acestora.

Mai jos aveţi lista de preţuri, în funţie de numarul maxim de abonaţi din lista dumneavoastră.

La preţurile exprimate mai sus se adaugă TVA 24%.

Încearcaţi serviciul WomSend chiar acum, nu vă costă nimic 30 de zile şi nu aveţi nici o obligaţie de a continua la sfarşitul perioadei de încercare.

Cine vinde mai mult cu WomSend?

Womsend adaugă valoare şi aduce un plus relaţiei pe care o aveţi cu clienţii dumneavoastră.
Iată câţiva dintre clienţii nostri care folosesc WomSend pentru a vinde mai mult şi a mentine
relatia cu clienţii lor.
Câtiva din clienţii noştri

Începeţi şi dumneavoastră să vindeţi mai mult chiar acum!

Timp de 30 de zile puteţi încerca serviciul cu toate functionalităţile activate, trebuie doar să vă creaţi un cont prin formularul de mai jos.

footerleft
footerbg