Funcționalități

Creați și trimiteți mesaje

Sistemul nostru vă permite să creaţi un mesaj conform standardelor necesare trimiterii de mesaje în masă și să programați data și ora când doriţi să fie trimis precum și să selectați grupurile de abonați care ar trebui să primească mesajul.
Pentru a crea mesajul puteti folosi atăt editorul online cât și cod HTML furnizat de un designer.

Creați și publicaţi formulare de înscriere sau abonare

Editorul de formulare va permite sa stabiliţi detaliile vizuale ale formularului ( dimensiuni, culori, text ) cât și câmpurile ce vor capta datele abonaților ( nume, prenume, adresa email, etc ). Acest editor vă furnizează un cod ușor de instalat pe orice site.

Gazduire de imagini gratuită

Astfel puteți compune mesaje care conţin imagini chiar dacă nu aveti un site sau spatiu destul pentru a gazdui imaginile din mesaje.
Și pentru că suntem tot timpul atenți la detalii și cerințele industriei acum sistemul nostru servește imaginile gazduite de pe un site securizat cu SSL pentru a minimiza problemele ce ar putea apărea la deschiderea mesajelor de către utilizatorii gmail.com sau ai altor site-uri ce folosesc SSL.

Analiza campaniilor

WomSend urmarește acţiunile abonaților şi oferă rapoarte pentru fiecare campanie. Astfel veți putea determina eficienţa acestora analizând factori ca rata de deschidere a mesajelor, rata de click pe anumite link-uri din mesaje, rata de conversie ( câti abonati au cumpărat ceva în urma vizualizarii mesajului, sau caţi au realizat o anumita actiune – ex. să se inregistreze pe un anumit site )

Procesare automată

Lista abonaţilor la un newsletter este într-o continue schimbare, unii vor să se dezaboneze, altii își schimbă adresa de email sau adresa lor pur şi simplu devine invalida din cauza nefolosirii, altii chiar cred că mesajul trimis de dumneavoastră este spam şi îl marchează ca atare.

În aceste condiţii este necesară eliminarea acestor adrese din listă pentru a menţine o bună reputaţie şi a evita probleme cu livrarea mesajelor. WomSend elimină toate aceste adrese invalide automat. Proceseaza cererile de dezabonare instant şi primeste feedback constant din partea furnizorilor de servicii email pentru a scoate din listă abonații care nu mai doresc să primească mesaje.

Campanii Automate

În mod normal newsletter-ul este ca o revistă pe care o primeşti după ce te-ai abonat. Printr-un astfel de abonament nu primeşti decât numerele următoare. Uneori este necesar să stabiliţi anumite mesaje care să fie primite de toti abonaţii indiferent de momentul în care se înscriu, alteori este necesar să trimiteți anumite mesaje doar unor grupuri de abonaţi în funcţie de anumite acţiuni ce pot fi urmărite. ( Ex. dacă un abonat cumpără sau este interesat de un anumit produs am putea să-i trimitem un alt mesaj despre produse asemănătoare  sau complementare)

Template-uri gratuite

Ai la dispoziţie 25 de template-uri de design gratuite. Acestea sunt testate în aproximativ 20 de clienţi de email.  Cu ajutorul lor poţi să trimiţi newslettere personalizate şi potrivite imaginii afacerii tale.

Altele

Lista completă de functionalitați este prea mare pentru a fi expusa aici, pe langă asta sistemul evoluează continuu, noi functionalități fiind adaugate aproape în fiecare zi. Vă vom anunta pe blog dar şi prin intermediul newsletter-ului despre noi functionalități. Dacă sunteți interesat de o anumita funcţionalitate şi nu știti daca există nu ezitați să ne contactați.

footerleft
footerbg