Archivă pentru categoria ‘Promovare’

Vrei să fi mai bun la ecommerce?

luni, 29 noiembrie, 2010

La WomSend scopul nostru principal este să va ajutam pe voi, micii antreprenori, să vă dezvoltaţi afacerea comunicând mai bine cu clienţii sau potenţiali clienţi.

Una din condiţiile necesare pentru o mai buna comunicare este înţelegerea nevoilor clienţilor.

Când ai un magazin online trebuie să fi atent la o mulţime de detalii care pot influenţa modul în care clienţii interacţionează cu site-ul tau sau modul în care ei percep comunicarea ta. Dacă nu esti atent poţi pierde vânzări importante.

Astfel când am vazut anuntul cu cartea despre ecommerce semnata Andrei Radu şi Liviu Taloi am ştiut imediat că informaţiile ce vor fi incluse în acea carte vă pot fi foarte utile:

Pe langa sinteza de piata, cartea prezinta si concluziile celor 4 ani de teste de uzbilitate realizate in cadrul Galei Premiilor eCommerce, cat si: greselile frecvente ale detinatorilor de magazine online, sfaturi practice despre cum ar trebui sa fie organizat un magazin online (atat dpdv site, cat si dpdv logistic), recomandari si bune practici, marketing si promovare, SEO, KPI-uri si masuratori de business, marca de incredere etc.

Cartea va aparea probabil doar pe la sfarsitul lunii februarie 2011 dar daca o rezervaţi pana în 15 Decembrie primiti 15% reducere.

Avem şi o surpriză

Vom oferi aceasta carte cadou unuia dintre abonaţii la newsletter-ul WomSend.

De indata ce veţi confirma adresa de email veţi intra in concurs.

Iată ce puteţi face pentru a acumula şanse suplimentare de câştig:

1) Scrieţi unul sau mai multe post-uri pe blog-ul vostru cu link ( do follow ) spre acest articol. Fiecare post vă oferă o şansă în plus.

2) Postaţi un comentariu relevant la acest articol. O singura şansă indiferent de numarul de comentarii.

3) scrieti despre acest articol pe contul de facebook sau twitter şi contactaţi-ne pentru a acumula o sansa în plus. Se acorda o singura şansa pentru twitter şi una pentru facebook indiferent de numarul de posturi/tweets.

Si pentru că orice concurs trebuie să aiba şi un regulament al nostru e destul de simplu…

Regulament

1) vă abonaţi la newsletter o singură dată si vă confirmaţi abonarea. Trebuie să rămaneţi abonaţi pana la sfârşitul concursului.

2) Ne rezervam dreptul de a elimina concurenţii care se aboneză de mai multe ori cu adrese diferite de email. Ne rezervam dreptul de a elimina posturile sau comentariile care consideram ( la discreţia noastră) că nu au legatura cu acest articol. Ne rezervam dreptul de a schimba regulamentul 🙂

3) Vom realiza o extragere aleatoare a adresei de email câştigatoare dacă vor exista cel putin 200 participanţi altfel vom prelungi concursul pană vor fi 200 participanţi. Ca să vă asiguraţi că nu se prelungeste prea mult aveţi grija să spuneţi tuturor despre el 🙂

4) Câstigatorul trebuie sa ne dea dreptul de a-i publica numele într-un post pe blog-ul WomSend.

Vă puteţi abona chiar acum la newsletter prin formularul din partea dreaptă.

Mult Noroc şi spor la conversi!

footerleft
footerbg